Urus Semua Dalam Satu (1) Sistem Jualan!

Pengurusan Produk, Jualan, Affiliate, Partnership, Download dan Banyak Lagi!

Memperkenalkan Mimevo!

Mimevo

Mimevo dilahirkan khusus untuk anda yang memerlukan satu sistem yang mampu membantu memudahkan aktiviti perniagaan internet anda seperti menguruskan maklumat produk yang dijual, menyediakan borang tempahan, menyimpan rekod pelanggan, menganjurkan program affiliate, bekerjasama dengan “partner” dan pelbagai lagi!

Ciri – ciri Mimevo yang pastinya akan membantu anda…

Pengurusan Produk

Semua produk jualan anda kini boleh diuruskan dari dalam satu sistem sahaja tanpa lagi perlu memasang pelbagai jenis sistem jualan yang lain. 1 sistem pengurusan untuk semua produk!

Program Affiliate

Satu sistem urus SEMUA program affiliate! Kini anda tak perlu lagi memasang banyak sistem affiliate untuk semua web jualan anda. Urus kesemuanya dari satu platform sahaja!

Payment Gateway

Mimevo boleh menguruskan 4 kaedah pembayaran iaitu Manual (Cash Deposit), Online Banking menerusi Billplz, dan juga kad kredit menerusi senangPay atau Paypal.

Paparan Responsive

Mimevo boleh dibuka dengan apa jua alat mudah alih. Paparan sistem akan berubah mengikut kesesuaian saiz skrin “device” yang digunakan.

Pengurusan Jualan

Kini rekod jualan anda tidak lagi berterabur! Simpan dan semak rekod transaksi jualan dengan mudah termasuk turut mengetahui jumlah keuntungan yang anda perolehi!

Pengurusan Partnership

Produk jualan anda diusahakan bersama – sama dengan seorang partner? Mimevo mampu melakukan kiraan % perkongsian keuntungan yang perlu diberikan kepada partner anda!

Pengurusan Tempahan

Tempahan boleh diuruskan dengan mudah menerusi label status tempahan yang terlibat seperti “Pending”, “Paid”, “Completed”, “Refunded” dan sebagainya.

Sistem Notifikasi

Setiap transaksi yang berlaku di dalam sistem dilengkapi dengan notifikasi emel yang boleh di “enable” atau “disable” sewaktu sebarang tindakan dilakukan!

Pengurusan Pelanggan

Data – data pelanggan anda kini boleh dicapai dan dicari dengan pantas. Malah pelanggan anda juga turut boleh mengetahui rekod – rekod pembelian yang telah mereka lakukan!

Pengurusan Download

Anda menjual produk digital seperti ebook, video dan lain – lain? No problem! Mimevo boleh menguruskan link download produk anda siap dengan “expiry” dan “download protection”!

k

Resit Pembayaran

Setiap tempahan yang terjadi di dalam Mimevo turut dibekalkan dengan “Resit” bayaran yang boleh dimuat turun oleh pelanggan pada bila – bila masa.

Self-Hosted

One Time Payment. Tiada langganan membebankan. Dapatkan Mimevo dan pasang sendiri di web hosting anda dan guna selamanya tanpa sebarang caj bulanan!

Fungsi Tambahan Mimevo (Akan Datang)

 1. Multi Currency Supported
 2. SMS Integration
 3. Follow Up Notification
 4. Multi Affiliate Group Supported
 5. Tier-2 Affiliate Commissioning
 6. Products Variants
 7. Coupons
 8. Count Down Timer
 9. Dynamic Pricing
 10. Autoresponder Integration
 11. Membership Management

… dan pelbagai lagi fungsi – fungsi menarik bakal disediakan untuk anda!

Tempahan Mimevo

Kami berbesar hati membuka jualan Mimevo dengan harga RM249.00. (One Time Payment, Tiada Langganan Bulanan). Lebih jimat sekiranya anda beli lebih dari 1 lesen.

 

Lesen Harga Penjimatan Per Lesen
1 RM 249
2 RM 447 RM 24.50
3 RM 597 RM 50