Urus Semua Dalam Satu (1) Sistem Jualan!

Pengurusan Produk, Jualan, Affiliate, Partnership, Download dan Banyak Lagi!

Memperkenalkan Mimevo…

Mimevo

Mimevo dilahirkan khusus untuk anda yang memerlukan satu sistem yang mampu membantu memudahkan aktiviti perniagaan internet anda seperti menguruskan maklumat produk yang dijual, menyediakan borang tempahan, menyimpan rekod pelanggan, menganjurkan program affiliate, bekerjasama dengan “partner” dan pelbagai lagi!

Ciri – ciri Mimevo yang pastinya akan membantu anda…

Pengurusan Produk

Semua produk jualan anda kini boleh diuruskan dari dalam satu sistem sahaja tanpa lagi perlu memasang pelbagai jenis sistem jualan yang lain. 1 sistem pengurusan untuk semua produk!

Program Affiliate

Satu sistem urus SEMUA program affiliate! Kini anda tak perlu lagi memasang banyak sistem affiliate untuk semua web jualan anda. Urus kesemuanya dari satu platform sahaja!

Payment Gateway

Mimevo boleh menguruskan 4 kaedah pembayaran iaitu Manual (Cash Deposit), Online Banking menerusi Billplz, dan juga kad kredit menerusi senangPay atau Paypal.

Paparan Responsive

Mimevo boleh dibuka dengan apa jua alat mudah alih. Paparan sistem akan berubah mengikut kesesuaian saiz skrin “device” yang digunakan.

Pengurusan Jualan

Kini rekod jualan anda tidak lagi berterabur! Simpan dan semak rekod transaksi jualan dengan mudah termasuk turut mengetahui jumlah keuntungan yang anda perolehi!

Pengurusan Partnership

Produk jualan anda diusahakan bersama – sama dengan seorang partner? Mimevo mampu melakukan kiraan % perkongsian keuntungan yang perlu diberikan kepada partner anda!

Pengurusan Tempahan

Tempahan boleh diuruskan dengan mudah menerusi label status tempahan yang terlibat seperti “Pending”, “Paid”, “Completed”, “Refunded” dan sebagainya.

Sistem Notifikasi

Setiap transaksi yang berlaku di dalam sistem dilengkapi dengan notifikasi emel yang boleh di “enable” atau “disable” sewaktu sebarang tindakan dilakukan!

Pengurusan Pelanggan

Data – data pelanggan anda kini boleh dicapai dan dicari dengan pantas. Malah pelanggan anda juga turut boleh mengetahui rekod – rekod pembelian yang telah mereka lakukan!

Pengurusan Download

Anda menjual produk digital seperti ebook, video dan lain – lain? No problem! Mimevo boleh menguruskan link download produk anda siap dengan “expiry” dan “download protection”!

k

Resit Pembayaran

Setiap tempahan yang terjadi di dalam Mimevo turut dibekalkan dengan “Resit” bayaran yang boleh dimuat turun oleh pelanggan pada bila – bila masa.

Self-Hosted

One Time Payment. Tiada langganan membebankan. Dapatkan Mimevo dan pasang sendiri di web hosting anda dan guna selamanya tanpa sebarang caj bulanan!

dan banyak lagi fungsi Mimevo yang akan muncul antaranya…

 1. Multi Currency Supported
 2. SMS Integration
 3. Follow Up Notification
 4. Multi Affiliate Group Supported
 5. Tier-2 Affiliate Commissioning
 6. Products Variants
 7. Coupons
 8. Count Down Timer
 9. Dynamic Pricing
 10. Autoresponder Integration
 11. Membership Management

… dan pelbagai lagi fungsi – fungsi menarik bakal disediakan untuk anda!

Apa sebenarnya Mimevo?

Mimevo adalah merupakan satu aplikasi web yang dibangunkan untuk menguruskan perniagaan internet yang anda jalankan. Mimevo berkuasa untuk:

 1. Menguruskan produk yang dijual dari segi maklumat produk dan harga produk.
 2. Menyediakan kemudahan “borang tempahan” untuk menerima semua tempahan bagi produk yang dijual.
 3. Menyediakan pusat pengurusan pelanggan dan juga affiliate.
 4. Menyediakan fungsi – fungsi membuat kiraan untung jualan, komisen ejen dan perkongsian keuntungan menerusi program partnership.
 5. Menguruskan butiran penghantaran produk (seperti link download atau tracking pos).

dan banyak lagi!

Sila cuba demo sistem kami untuk mendapatkan gambaran penuh penggunaan Mimevo.

Berapa Bayaran Langganan Mimevo?

Mimevo hanya bernilai “One Time” payment, tiada langganan wajib dan anda boleh menggunakan Mimevo sampai bila – bila. Harga jualan mimevo boleh dirujuk di http://billing.mimevo.com/mimevo/order.

Dengan pembelian Mimevo, anda akan menerima satu (1) tahun tempoh sokongan dan kemaskini sistem secara PERCUMA! Selepas tempoh satu tahun, anda boleh memperbaharui akaun anda untuk terus mendapat sokongan dan kemaskini sistem bagi tempoh satu (1) tahun seterusnya.

Walaubagaimanapun, jika anda tidak mahu melakukan pembaharuan, maka tiada masalah. Sistem Mimevo anda tetap boleh digunakan sampai bila – bila tanpa sebarang had!

 

Adakah Mimevo Merupakan Saas atau Self-Hosted?

MImevo adalah merupakan “script PHP” yang perlu dipasang ke dalam akaun web hosting anda. Syarat untuk menggunakan Mimevo adalah, anda perlu memiliki web hosting dan juga domain. Jika tiada, anda boleh dapatkan akaun web hosting dan pendaftaran domain di https://sitehandy.com.

Ada Tutorial Mimevo?

Kami menyediakan tutorial yang sering dikemaskini dari semasa ke semasa untuk menerangkan kaedah penggunaan Mimevo. Jadi anda boleh merujuk tutorial tersebut pada bila – bila masa sahaja.

Adakah Boleh Bina Web Dengan Mimevo?

Mimevo adalah sistem yang hanya menguruskan rekod perniagaan dari segi transaksi jualan, pengurusan pelanggan, affiliate, dan “delivery”. Untuk web jualan, anda perlu menggunakan platform lain seperti WordPress, HTML dan sebagainya.

Mimevo hanya akan bertindak sebagai “PUSAT” pengurusan jualan produk anda sahaja dan tidak memiliki fungsi untuk membina web jualan.

Web jualan anda boleh berada di mana – mana lokasi (hosting). Mimevo akan “redirect” pelanggan ke web jualan anda apabila link promosi dilayari oleh pelanggan. Dan apabila pelanggan ingin membuat tempahan produk, maka mereka akan kembali semula ke Mimevo untuk melakukan tempahan dan bayaran.

Bolehkah Mimevo Urus Banyak Produk?

Ya boleh. Mimevo boleh menguruskan “unlimited” produk yang ingin anda jual.

Walaubagaimanapun, perlu kami tekankan di sini, Mimevo BUKAN merupakan sistem “shopping cart” dan tidak berkemampuan (buat masa ini) untuk menyenaraikan produk – produk seperti laman shopping cart.

Mimevo amat sesuai digunakan oleh usahawan yang menjual produk menggunakan web jualan seperti Minisite, menjual di Facebook / Twitter, Whatsapp.

Jika anda memerlukan sistem ala – ala Lazada, Lelong, Ebay, kami cadangkan supaya anda memasang sistem shopping cart seperti Opencart, Magentocommerce, WooCommerce dan lain – lain.

Tetapi jika anda memerlukan satu sistem yang dapat memudahkan anda untuk menerima tempahan bagi setiap satu produk yang anda promosikan, maka Mimevo adalah pilihan yang terbaik!

 

Tempahan Mimevo

Kami berbesar hati membuka jualan Mimevo dengan harga RM199.00.(One Time Payment, Tiada Langganan Bulanan). Lebih jimat sekiranya anda beli lebih dari 1 lesen.

 

Tempah Mimevo Sekarang!